loading
Кликнете за Opel LiveChat
chat

София Ауто България е търговско дружество с регистрация и адрес на управление София, бул. "Ботевградско шосе" № 239, ЕИН 202892774.

Компанията започва като официален дилър на автомобили с марка Оpel през 2001 г., а през 2003 г. и на автомобили с марката Chevrolet. От 2007 г. София Ауто е единственият официален представител на Cadillac, Corvette, HUMMER в България. Днес София Ауто България предлага нови автомобили Cadillac и Оpel, оригинални резервни части, аксесоари и пълно сервизно обслужване за марките Cadillac, Оpel, Chevrolet, Corvette и HUMMER.

Системата за управление на качеството на София Ауто България е сертифицирана по ISO 9001:2015 от CSB и е със следния обхват: Продажба и сервиз на автомобили. Продажба на резервни части и аксесоари. Техническо обслужване, периодични технически прегледи на пътни превозни средства.

Основният автокомплекс на фирмата се намира на бул. "Ботевградско шосе" 239, на 5 км от центъра на София и е един от най-големите в Югоизточна Европа. София Ауто България предлага пълна гама от авторемонтни услуги съгласно технологиите и техническите изисквания на производителите на предлаганите марки, както и извънгаранционни сервизни услуги за всички други марки автомобили с тегло до 3,5 тона. Автосервизът на София Ауто България е доверен сервиз на повечето големи застрахователни компании. За удобство на клиентите се предлага и сключване на всички видове застраховки и отдаване на автомобили под наем.

НАЧАЛО