loading
Кликнете за Opel LiveChat
chat

 

Застрахователно-брокерска къща София Ауто България притежава лиценз за застрахователен брокер под № 122/14.05.2002 г. на Дирекцията за застрахователен надзор към МФ на Р.България. Повече от 13 години компанията обслужва клиенти по всички видове задължителни и доброволни застраховки в партньорство с над 10 от водещите застрахователни компании на българския пазар - Алианц България, Армеец, БулинсБулстрад, Виктория, Дженерали България, ДЗИ, Евроинс, Лев Инс,  Уника,  ОЗК Застратраховане,  ХДИ Застраховане и др.

Основните предимства, които предлага ЗБК София Ауто България, са:

Индивидуална оферта при сключване на застраховка с акцент на индивидуалните желания на клиента и оптимално съотношение между цената на застраховката и качеството на застрахователния продукт.

Специални оферти за корпоративни клиенти с договаряне на специални тарифни числа и условия по различните видове застраховки – Автокаско, имуществени застраховки, Карго и др.

Пълна гама на предлаганите застрахователни продукти - Автокаско, Гражданска отговорност, имуществени застраховки, помощ при пътуване, Карго застраховки, Злополука, различните видове отговорности, разни финансови загуби, застраховка Живот и рента и др.

Удобство и персонално отношение при администриране на полицата с индивидуален застрахователен брокер, който отговаря на всички поставени въпроси и следи за редовното уведомяване за дължими вноски и плащане на застрахователната премия. Уведомяването може да се извършва чрез електронна поща, SMS или по телефона.

Съдействие, консултация и документално регистриране при настъпване на щета.

Услуга „От щета до ремонтиран автомобил” при настъпване на ПТП на територията на София с взимане на увредения автомобил, завеждане на щета в застрахователната компания, извършване на ремонт на автомобила в сервиза на София Ауто и връщане на ремонтирания автомобил.
НАЧАЛО